xx Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett Gls csomagpontba/automatába xx

Szeretettel köszöntelek a webshopban. Jó vásárlást kívánok!

Blog

Rólam

Rólam

Ismerj meg egy picit :)

Szia! 

 

Fruzsi vagyok, szeretettel köszöntelek a webshopban. 

Mindig is imádtam a gyertyákat és a lakás dekorációkat. Nagyon szeretem csinosítgatni, szépítgetni a lakást a hétköznapokban és szezonálisan is.

Pár évvel ezelőtt hormon problémáim lettek és sok sok utánaolvasás után arra a következtetésre jutottam, hogy a gyertyák iránti szeretetem a végéhez ért. Sehol nem ajánlották a paraffin gyertyák használatát és én teljesen kétségbe estem. Akkoriban még nem ismertem a szójaviaszt, hogy ebből a csodás alapanyagból milyen nemcsak hogy környezetbarát, de egészségkárosító hatástól mentes gyönyörű gyertyákat lehet készíteni, vásárolni. 

Ezekben az időkben még nem fogalmazódott meg bennem, hogy én bizony ezzel szeretnék foglalkozni. Azt mindig is tudtam, hogy vállalkozó szeretnék lenni, a magam ura, itthonról dolgozni, de egy kis időnek még el kellett telnie, hogy megszülessen a márkám .

 

Fantasztikus érzés belegondolni, hogy az én két kezem által készített termékek díszítik az otthonaitokat, vagy hogy tőlem vásároltok a szeretteiteknek ajándékot. Nagyon hálás vagyok és egyben büszke is, hogy azzal foglalkozhatom amit igazán szívből szeretek.