xx Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett Gls csomagpontba/automatába xx

Szeretettel köszöntelek a webshopban. Jó vásárlást kívánok!

Blog

Szójaviasz

Szójaviasz

Miért jó választás a szójaviasz?

Mik azok a szójaviasz gyertyák? 

Szójababból készülnek, amely egy természetes és megújuló erőforrás. A viasz szójababolaj hidrogénezésével jön létre, amelyet azután szilárd formává alakítanak. Toxinoktól és vegyszerektől mentesek, ellentétben a paraffinviasz gyertyákkal, amelyek a kőolaj melléktermékekből készülnek. Biológiailag lebomlanak, és kisebb a szénlábnyomuk, mint a paraffinviasz gyertyáknak. 

A szójaviasz gyertyák előnyei

  • Természetes és fenntartható

A szójaviasz gyertyák megújuló erőforrásból készülnek, biológiailag lebomlanak, nem mérgezőek és nem rákkeltőek. A szójababot peszticidek és gyomírtó szerek nélkül termesztik, így ez egy  környezetbarát választás. A szójaviasz gyertyák vegánbarátok is, mivel nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű terméket vagy mellékterméket.

  • Tiszta égés 

Tisztábban és hosszabb ideig égnek, mint a paraffinviasz gyertyák. Nem termelnek kormot vagy füstöt, amik légúti problémákat okozhatnak, illetve károsíthatják otthona berendezését. Kevesebb szén-dioxidot és kevesebb méreganyagot bocsátanak ki a levegőbe, így egészségesebb választást jelentenek az Ön és a környezet számára. 

  • Jobb illatdobás 

Jobb illatúak, mint a paraffin gyertyák. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabban szabadulnak fel az illatok, és így kellemes aromával töltik meg a szobát. Hosszabb ideig megőrzik az illatokat, így Ön hosszabb ideig élvezheti azokat

  • Költséghatékony

A szójaviasz gyertyák kicsit drágábbak lehetnek, mint a paraffingyertyák, de hosszú távon költséghatékonyabbak. Tovább tartanak, így nem kell olyan gyakran cserélni őket. Egyenletesebben égnek, így nem fog kárba menni  az értékes viaszt.